Maxivers, het totale foodconcept

Dé Regisseur in de keten

Meer regie in eigen hand? Maak kennis met Maxivers! Maxivers staat voor een samenwerkingsverband tussen onafhankelijke, individuele ondernemers uit alle food & beverage gerelateerde branches; van (dag)vers tot non-food producten en diensten. Maxivers levert vanuit het kloppend hart van de Nederlandse verswereld, aan groot-horeca, zorginstellingen, airline- en partycateraars.

Procesoptimalisatie

Maxivers is zoveel meer dan een cross-docker. Op basis van uw wensen en onze gezamenlijke kennis zorgen we in een nauwe samenwerking voor procesoptimalisatie op het terrein van assortimentskeuze, menukaart-engineering, gastronomische beleving, kostprijsbeheersing, distributie en ICT-oplossingen. Hiermee zijn wij voor u een verlengstuk van het creatieve-, logistieke- en inkoopproces.

Onze missie

Vanuit collegiale samenwerking met HACCP gecertificeerde leveranciers, op basis van innoverend ondernemerschap, het (inkoop)proces optimaliseren. Hierbij staat u – als laatste schakel in de keten – centraal. Concreet betekent dit voor u: één contactpersoon annex regisseur, één bestelsysteem voor alle productgroepen, één vrachtwagen aan de deur en één factuur. Kortom, regie door eenvoud, zodat u de focus kunt leggen op het geven van de mooiste hospitality ervaring aan uw gasten.

Assortiment

Dankzij onze partners kunnen wij een zeer gevarieerd pakket van food en non-food producten leveren.

Optimalisatie

Wij kunnen met u meedenken over de meest effectieve processen aan de hand van uw wensen.

Segmenten

In onze dienstverlening onderscheiden wij ons in de segmenten Catering, Zorginstellingen en Horeca.

Logistiek

Onze geavanceerde logistieke dienstverlening zorgt voor een optimale levering op hoog niveau.