Inspiratie van Maxivers

European Culinary Trophy

ECT, hosted by Maxivers, is een competitie waaraan willekeurige locaties van hotelketens in Europa deel kunnen nemen. De keukenteams krijgen de opdracht binnen een bepaalde tijd een 4-gangenmenu te bereiden. Het serviceteam wordt beoordeeld op service en kennis van producten, wijn/spijscombinatie.

De teams krijgen de mogelijkheid om producten uit een Fresh Food Market en wijnkelder te kiezen, maar zijn niet op de hoogte van wat er beschikbaar is. Een deskundige vakjury kiest de winnaar op vaardigheden en creativiteit.

Voor meer info verwijzen wij u naar de website van European Culinary Trophy.

Innovation- en AdviesLAB (Horecava)

Ieder jaar wordt in januari de Horecava georganiseerd. De nationale vakbeurs voor professionals uit de foodservice branche. In het InnovationLAB worden de laatste trends op het gebied van technologie, circulariteit, identiteit en third places gepresenteerd.

Maxivers is Gouden Partner van het InnovationLAB. Lees hier het interview met Steven Bekker van Maxivers met betrekking tot het InnovationLAB.