maxivers het totale food concept

Food Center

Maxivers is gevestigd middenin het kloppend hart van de Nederlandse verswereld, het Food Center in Amsterdam. Bestellingen kunnen via het online bestelsysteem van Maxivers snel en efficiënt geplaatst worden. Maxivers garandeert daarmee een snelle en doelmatige wijze van bestellen en uitleveren. Vanuit het Maxivers-distributiecentrum wordt een regionaal logistiek netwerk aangestuurd. Via dit netwerk kan een afnemer tot zesmaal per week worden beleverd. Kortom: Maxivers staat voor kwaliteit en persoonlijke service van individuele ambachtelijke leveranciers, met alle logistieke, administratieve en financiële voordelen van een groothandel.

     

Maxivers regelt verder alles: van servicedesk, logistiek en de facturatie. Dit biedt de leverancier de gelegenheid zich volledig te concentreren op het vak: zorgen dat de klant de producten krijgt van de meest hoogstaande kwaliteit en precies volgens wens van de afnemer.


Maxivers is HACCP gecertificeerd

Alle leveranciers van Maxivers zijn HACCP gecertificeerd. De klant profiteert bij Maxivers van kwaliteit, flexibiliteit en een klantgerichte visie. Er is één sterk bemande helpdesk en u heeft de mogelijkheid om rechtstreeks al uw vragen en opmerkingen bij de producent/leveranciers te stellen. Daarnaast heeft Maxivers één bestelsysteem voor alle producten, krijgt u één vrachtwagen voor de deur en één factuur. 

Maxivers is vooruitstrevend en uniek

Maxivers staat namelijk voor een samenwerkingsver-band tussen onafhankelijke, individuele ondernemers in de food branche met productie in eigen beheer. Op een vooruitstrevende en eenvoudige manier worden de producten en diensten aangeboden op de markt. Dagvers staat hierbij voorop.


De klant van Maxivers staat centraal

Maxivers benadert de markt en de klant vanuit een geheel eigen visie, gebaseerd op collegiale samenwerking en vooruitstrevend ondernemerschap. De klant staat hierin centraal. De ambachtelijke leveranciers van Maxivers doen dat voor het gemak, de efficiency en de continuïteit.

aardappelen, groente en fruit

vlees en vleeswaren

wild en gevogelte

dagverse zuivel en kaas

vis, schaal- en schelpdieren

brood en banket

convenience food

droge kruidenierswaren
aardappelen, groente en fruit

vlees en vleeswaren

wild en gevogelte

dagverse zuivel en kaas

vis, schaal- en schelpdieren

brood en banket

convenience food, catering

droge kruidenierswaren, wijnen

home      assortiment      onze doelgroepen      onze partners      actueel      contact

home