The Westbridge Trophy 2013

Culinair Evenement
The Westbridge Trophy 2013

Op 26 januari werd voor de 2e keer het hoogstaande culinaire evenement “The Westbridge Trophy” gehouden. Ditmaal werd voor een grotere locatie gekozen, de Kookfabriek, aangezien er 8 i.p.v. 5 deelnemende teams waren. Ook qua organisatie en uitstraling wordt dit evenement het nieuwe persoonlijke “beurzen” genoemd. Hoofdleverancier Maxivers ziet dit als een nieuwe onderscheidende trend vanuit de Westbridge Group. “Je kunt je als specialist/leverancier op geen betere manier profileren naar je afnemers”; aldus Steven Bekker, Key account manager van Maxivers.


Het is een internationaal evenement met gasthotels uit België, Frankrijk en natuurlijk Nederland waarbij keuken en bediening strijden om de felbegeerde Trophy.

Een gastentafel om de gerechten te proeven en een professionele jury, Onno Kokmeijer, Peter Bakker en het Gastvrijheidsgilde om de definitieve beoordeling te geven.

Waar in 2012 Crowne Plaza Hoofddorp won, trok nu nieuwe deelnemer Amstel Intercontinental aan het langste eind.


De gehele organisatie van het evenement was in handen van Perry van Dijk (Holiday Inn) en Iskander van der Zande (Crowne Plaza Hoofddorp), zij hebben dit  tot een geslaagde dag weten te brengen.


Maxivers wil haar partners bedanken voor hun activiteiten op deze dag.

../../Home.html

De voordelen van Maxivers

Kwaliteit partners

Maximale kwaliteit door HACCP/ISO

richtlijnen partners.

Korte lijnen

Door het totale foodconcept zijn er

korte lijnen met onze partners.

Alles in eigen hand

Logistiek, productie en bestellen

vanaf één site.

Twitterhttps://twitter.com/?lang=nlhttps://twitter.com/?lang=nlshapeimage_5_link_0
../../Home.html